3 съвета за безпроблемно преместване

3 съвета за безпроблемно преместване

Денят на преместването е кулминацията на Вашите усилия да опаковате и защитите Вашите вещи и да се подготвите за преместване в новия Ви дом. Обикновено това е един дълъг ден изпълнен с много тежък труд. Как да направите преместването по-лесно? Вижте нашите съвети:

№1 Планирайте всичко предварително

Докато някои премествания трябва да се случат бързо, при повечето от тях разполагате с известно време за подготовка, което можете да използвате пълноценно. Ако използвате професионални опаковъчни услуги, тази трудоемка част от преместването ще отпадне от Вашите задължения. За Вас ще останат само вещите, които хамалите не могат да вземат в камиона си. Ако решите да опаковате сами, започнете рано сутрин и опаковайте по малко всеки ден. Ако можете да опаковате вещите, които не използвате ежедневно няколко дни по-рано, ще бъдете една крачка напред в преместването.

Важна друга част е планирането на преместване, когато прогнозата за времето е на Ваша страна.

№2 Бъдете отпочинали и готови за дълъг ден

Денят на преместването е съпроводен от много вълнение, а понякога и стрес. Може да Ви е трудно, дори да не заспите преди големия ден, но това не пречи да опитате.
Един съвет – не пропускайте закуската и кафето в този ден. Това може значително да Ви помогне да го преодолеете по-леко.

№3 Изберете професионалисти при преместване

Можете да преместите Вашия дом сами, но изберете ли този вариант си гарантирате седмица на здрав труд и главоболия. Изборът на професионална компания като Pack&Move означава спокойствие и сигурност при преместването. За да се чувствате прекрасно в новия си дом от първия ден, оставете досадното опаковане и тежките кашони на нас.

Коментари