професионални хамалски услуги

4 Причини да ползвате професионални хамалски услуги

Професионални хамалски услуги

С множество обяви в Интернет, хората намериха алтернатива на професионалните хамалски услуги. Всички тези обяви предлагат невероятни цени на услугите си, но дали си заслужават? Вижте четири причини поради, които да изберете професионални хамалски услуги пред евтините варианти.

1. Нямат лиценз и фирмена регистрация

Това може да ви се струва маловажно, но хора извършващи хамалски услуги по този начин, не носят никаква отговорност за действията си. Когато наемете професионална фирма за преместване, наемате екип, който работи за Вас. Фирмата носи отговорност за услугите, които предлага и най-важното – те не могат да си позволят недоволни клиенти, тъй като това ще разруши репутацията им и ще ги изкара извън бизнеса.

2. Не разполагат с правилната техника

Преместването може да е сложен процес с много променливи. Например, ако улицата Ви е тясна, то фирмата трябва да се съобрази с това условие и да изпрати по-малък камион. Или ако имате много стъпала и фирмата трябва да разполага с правилните колички за местене по стълби. Всички тези проблеми отсъстват при ползването на професионални хамалски услуги.

Но какво става ако наеме хора от обява? Те не разполагат с няколко камиона, нямат различни видове колички, колани или опаковъчни материали и инструменти. Всички тези проблеми ще се стоварят върху Вас и Вие ще трябва да ги разрешавате на място.

3. Нямат застраховка

Всеки разумен човек желае вещите му да бъдат защитени със застраховка при преместване. Въпреки, че този вид застраховки са различни от стандартните, фирмите за професионални хамалски услуги осигуряват високо ниво на сигурност и няколко вида застраховки, които най-добре да отговарят на Вашите нужди. Нелицензирани хора, нямат юридическа регистрация и не осигуряват застраховка. По този начин те избягват отговорност и при евентуални повреди и загуби, Вие ще понесете последиците.

4. Не осигуряват подкрепа

Професионалните фирми за опаковане и преместване не само транспортират вашите вещи. Те осигуряват помощ и подкрепа за вашето семейство или офис през целия период на преместването. От безплатни огледи и оферти до евентуално наемане на складово помещение в случай че се налага, професионалистите са с Вас по всяко време.

Коментари