хамалски услуги

Ефективно опаковане за по-лесно преместване

Ефективното опаковане е важна стъпка при преместването, независимо как и къде се местите. Дали опаковате сами или използвате професионални опаковъчни услуги, планирането и организацията на Вашите вещи ще се отплати многократно. Нека разгледаме няколко съвета за ефективно опаковане, които ще Ви помогнат да организирате преместването си.

Опаковате сами

​Ако сте решили да опаковате вещите си сами, създайте си необходимата организация. Трябва да опаковате внимателно всичко чупливо и да поставите предметите в кашони, които да надпишете, за да си гарантирате спокойствие, когато пристигнете в новия си дом или офис. Препоръчваме Ви да опаковате стая по стая и да номерирате кашоните в нея. Например „спалня 1“.

Защо да изберете подхода стая по стая? Можете да разделите опаковането в няколко дни, като започнете да опаковате вещите, които не използвате често. Това е не само ефективно, но и помага да се намали стреса от преместването. Ако направите списък на съдържанието на всеки кашон, ще знаете кое къде е, ако Ви потрябва. Ще си спестите време да ровите из всички кашони и да се стресирате излишно.

Сигурното опаковане е друга важна част засягаща както Вашето семейство, така и хамалите при преместването. Никой не иска за мести твърде тежки кашони от гледна точка на сигурността. Никой не иска нещо счупено и повредено, особено причинено от неправилно опаковане. Всички кашони трябва да бъдат до 25 кг. Поставяйте тежките предмети на дъното, а по-леките отгоре. Запълнете празното пространство с пълнеж, за да избегнете разместване. Дали вещите Ви ще пристигнат непокътнати, зависи единствено от самите Вас.

Преместване с професионално опаковане

Ако изберете професионално опаковане, това ще Ви помогне да се насладите на преместването, гледайки отстрани и наставлявайки опаковчиците. Единственият избор, който трябва да направите е дали професионалистите да опаковат всичко или само на част от вещите Ви.

Нашите експерти опаковат сигурно и с правилните консумативи и техника. Това е гаранция, че вашите антики, гоблени, скъпи мебели и всичко чупливо ще пристигне невредимо. Ако изберете нашите услуги, единствената организация която ще трябва да направите е да ни наемете навременно, за да можем ние да създадем организацията вместо Вас.

Коментари