Професионално опаковане от истински специалисти. Прецизното опаковане е част от всеки ремонт, преместване на офис и дом. Този процес не е никак лесна работа, тъй като е свързан с набавянето на подходящите опаковъчни материали. На пазара има много такива, но богатият ни опит ни е научил да работим с подходящи качествени опаковъчни материали за професионалното изпълнение на всеки проект. Начинът на опаковане е изключително важен, за да запазим вашите вещи, посуда и обзавеждане в състоянието, в което са били в новия ви дом или офис. Отговорността е наша, когато имаме честта да докажем специализираните си умения.

Професионално опаковане с качествени материали:

„Доброто име е по-добро от богатство“ 

Професионалните опаковъчни материали са основната част, без която нито едно преместване няма как да бъде перфектно изпълнено. Поради тази причина, нашият екип от специалисти използва точно такива материали. Меката и опаковъчна хартия са неизменна част при пакетирането на чупливи предмети за добра плътност и безупречно преместване от точка А до точка Б. Професионалният ни екип разполага с голямо разнообразие от кашони, подходящи за всички предмети. Ние използваме специални кашони за вашите обемни и по-малки предмети. Всички кашони и картонени кутии се запечатват с професионално тиксо преди транспортиране. Всеки предмет е старателно положен в аерофолио или фолио на балончета, както го знаят всички.

 

Професионално опAкOвAне от специалисти

Pack&Move е дистрибутор на опаковъчна техника и консумативи. Нашите екипи са обучени в работата с всички видове опаковки – кашони, картонени кутии, стреч фолио, хартия и велпапе, аерофолио, тикса и експандиран полиетилен, както и с машините за тяхната правилна употреба. Ние Ви предлагаме завършени решения за опаковане при преместване на Вашия дом, офис или бизнес.

Изпратете запитване за тази услуга